GADGET – Nieuwe versie van ‘feestbeest-speaker’ JBL


De JBL Flip 4 Bluetooth speaker is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De nieuwste telg van de Flip-groep werd tijdens CES in januari al aangekondigd. De PX7 waterbestendige, draagbare speaker met zijn duurzame design is speciaal ontworpen voor feestgangers en globetrotters. Andere speakers uit de Flip-groep zijn bij elkaar al 10 miljoen keer verkocht.

De eerste Flip, toen al een draadloze Bluetooth-speaker, werd in 2012 geïntroduceerd. De Flip 4 heeft een verbeterde, waterproof buitenkant en kan verbinding maken met 2 mobiele apparaten tegelijk. Hij heeft een speelduur van 12 uur en een ingebouwde voice assistent. Daarbij heeft de speaker Connect+ technologie, waardoor er tot wel 100 speakers aan elkaar kunnen worden verbonden, vanuit 1 muziekbron. Perfect voor de echte feestbeesten.

  • PX7 is waterproof: hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om te morsen of de regen: je kunt de Flip 4 zelfs onder water dompelen
  • Ingebouwde Voice Assistent: verbindt Siri of Google Now aan je JBL Flip 4 speaker met een simpele druk op de knop
  • 3000mAH power bank: dankzij de ingebouwde Li-ion batterij kun je tot 12 uur muziekplezier beleven

De JBL Flip is nu beschikbaar in de winkel en via de website, voor de adviesverkoopprijs van 139,- euro. De vierde generatie speaker is verkrijgbaar in zwart, wit, blauwgroen, grijs, rood en blauw. Speciale editie kleuren en prints volgen later dit jaar.

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.