GADGET – Nieuwe versie van ‘feestbeest-speaker’ JBL


De JBL Flip 4 Bluetooth speaker is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De nieuwste telg van de Flip-groep werd tijdens CES in januari al aangekondigd. De PX7 waterbestendige, draagbare speaker met zijn duurzame design is speciaal ontworpen voor feestgangers en globetrotters. Andere speakers uit de Flip-groep zijn bij elkaar al 10 miljoen keer verkocht.

De eerste Flip, toen al een draadloze Bluetooth-speaker, werd in 2012 geïntroduceerd. De Flip 4 heeft een verbeterde, waterproof buitenkant en kan verbinding maken met 2 mobiele apparaten tegelijk. Hij heeft een speelduur van 12 uur en een ingebouwde voice assistent. Daarbij heeft de speaker Connect+ technologie, waardoor er tot wel 100 speakers aan elkaar kunnen worden verbonden, vanuit 1 muziekbron. Perfect voor de echte feestbeesten.

  • PX7 is waterproof: hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om te morsen of de regen: je kunt de Flip 4 zelfs onder water dompelen
  • Ingebouwde Voice Assistent: verbindt Siri of Google Now aan je JBL Flip 4 speaker met een simpele druk op de knop
  • 3000mAH power bank: dankzij de ingebouwde Li-ion batterij kun je tot 12 uur muziekplezier beleven

De JBL Flip is nu beschikbaar in de winkel en via de website, voor de adviesverkoopprijs van 139,- euro. De vierde generatie speaker is verkrijgbaar in zwart, wit, blauwgroen, grijs, rood en blauw. Speciale editie kleuren en prints volgen later dit jaar.

Uw reactie