Hip: Een konijn waarop je kunt uitrusten

Een stoel in de vorm van een konijn. Foto:PR

Een stoel in de vorm van een konijn. Foto:PR


Een konijn in pasteltinten dat hopt van de eetkamer, naar de woonkamer of de kinderkamer? De Rabbit Chair is een bijzondere creatie van designer Stefano Giovannoni.

Wat is het?
De Rabbit Chair is een stoel in de vorm van een konijn.
Wat maakt de Rabbit Chair zo speciaal?
It’s fun, volgens de maker. “Dit konijn spreekt onze creativiteit aan en neemt je mee naar een denkbeeldige wereld, waar niets is wat het lijkt. Deze Rabbit Chair is zoveel meer dan alleen een zitmeubel; het is een echt design-statement! Een eye-catcher voor verschillende ruimtes in huis en in de tuin. Een bijzondere stoel in een moderne eetkamer, een opstapje om je veters te strikken of een geinig object in de tuin of op de babykamer; de Rabbit Chair is ongelooflijk veelzijdig.”
Welke smaken?
De Rabbit Chair is gemaakt van kunststof (polyetheen) en is van hoogwaardige kwaliteit, hufterproof en erg aaibaar. Het konijn is verkrijgbaar in 9 kleuren (blauw, violet, roze, grijs, taupe, groen, oranje, licht grijs en wit). Naast de Rabbit Chair (zithoogte 44 cm) is er ook een kleinere variant: de Rabbit Chair ‘Baby’(zithoogte 28 cm). Er is een konijn voor buiten dat voorzien is van een LED-lichtbron. De lamp is draadloos en wordt geleverd met een afstandsbediening welke dimbaar is en instelbaar in verschillende kleuren. De stoelen kosten rond de 100 euro per stuk. Zie ook www.qeeboo.nl

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.