APP | True North wijst je de weg in de drukte

True North in de iTunes-store.

True North in de iTunes-store.

Focus en aandacht zijn een schaars goed in deze tijd. Iedereen doet er een beroep op, maar je hebt maar een beperkte hoeveelheid te geven. Aan je gezin, je werk, je partner, je projecten. Als het je moeite kost om op de (door jezelf gekozen) goede weg te blijven, dan is hier een app waar je wat aan hebt.

Vooralsnog is deze app alleen beschikbaar voor iPhone (geen Android-versie gevonden). In True North geef je aan wat je doelen voor deze dag, de komende week of de volgende maand zijn. Daarbij krijg je de keus om je te focussen op: werk, gezondheid, geest, relaties, plezier, natuur, financiën, leren of iets anders. Vervolgens is de vraag ‘Wat is het ENE absoluut belangrijke doel waar je je vandaag op moet richten?’ Vervolgens: Wat zijn de drie stappen die je daarvoor moet nemen (met als voorbeeld ingevuld: research, spreken met en afsluiten). En daarna nog ‘Wat kan je er van weerhouden om je doel te bereiken?

Je kunt herinneringen instellen die in je telefoon oppoppen zodat je weer weet wat je moet doen om op het juiste pad te blijven. De gratis app is hier te downloaden.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.