Snelle games in app van Cartoon Network

Games App Cartoon Network.

Games App Cartoon Network.


Cartoon Network, de TV-zender voor de beste cartoons, lanceert op 5 februari 2016 Cartoon Network Anything, een nieuwe digitale service voor mobiele apparaten, waarmee fans de beste content altijd en overal kunnen bekijken. De Nederlandstalige app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.

Korte games

Cartoon Network Anything is de thuisbasis voor een groeiende en continu veranderende selectie van games, activiteiten, trivia en video’s, die elk 10 tot 15 seconden duren. Zoek de verschillen, teken oren op Anais, vul een quiz in, laat personages dansen of bekijk nieuwe videoclips. Na ieder stukje content kun je doorgaan naar de volgende activiteit door over het scherm te swipen. De app biedt een breed aanbod aan entertainment en zodra je content die je aanspreekt met de ‘Vind ik leuk’ knop waardeert, past het aanbod zich vanzelf aan jouw keuzes aan. Je kunt ook je favoriete content opslaan om deze keer op keer terug te bekijken.

Cartoon Network is verkrijgbaar in 26 talen, via 25 afzonderlijke kanalen in 166 landen in 260 miljoen huishoudens wereldwijd. Cartoon Network is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner bedrijf. Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.