Elke dag een stukje slimmer met een videosnack

Slimmer worden met de videosnackapp Know Fast.
Slimmer worden met de videosnackapp Know Fast.

Boaz Saragossi, de ontwikkelaar van de app Know Fast, zal gedacht hebben: “Er is zoveel uitmuntend gratis videomateriaal beschikbaar, waarom daar niet meer mee gedaan?”. En daar heeft hij natuurlijk gelijk in. Bovendien heeft hij het idee ook nog eens in een originele vorm weten te gieten.

Elke 24 uur

Hoe werkt het? Je downloadt de gratis app en meldt je aan en geeft aan waar je interesses liggen. Vervolgens krijg je elke dag op een zelfde (door jou) vast te stellen tijdstip de melding dat er een video voor je klaar staat. En dat kan dan een video uit heel veel verschillende sectoren zijn. Je kunt leren hoe bier gemaakt wordt en waarom een reis naar Mars zo lang moet duren. En nog veel, veel meer.

Niet zelf zoeken

Het zijn allemaal video’s die van YouTube geplukt zijn, maar waar je zelf waarschijnlijk nooit zomaar spontaan op naar zoek zou zijn gegaan. En daar wordt je inderdaad in maximaal vijf minuten per dag slimmer van. Na afloop van de video kun je ook nog aangeven of je er wat van opgestoken hebt of dat het een ‘volledige verspilling van hersencapaciteit’ is, zodat de producent weet dat hij met zijn keus nog een beetje op de goede weg zit. De app is hier te downloaden.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.