SITE – Stuff, site over elektronica

Elektronica staat centraal op deze site. Foto: Creative Commons

Elektronica staat centraal op deze site. Foto: Creative Commons


Reshift lanceert de Nederlandse editie van Stuff, een tech-site van de Britse uitgever Haymarket. Stuff toont volgens de eigen zeggen ‘de beste, meest innovatieve, gekste en leukste consumentenelektronica’. De Nederlandse Stuff is vanaf nu bereikbaar op stuff.tv/nl.

De site opereert op het snijvlak van elektronica, games, fotografie en smart living. Hoofdredacteur Wouter Diemer: “Stuff schrijft over producten waarvan je niet wist dat je ze wilde hebben – tot je er bij ons over leest. Waarbij je niet overvoerd wordt met specificaties of technische termen. Want Stuff is to the point. Duidelijk, informatief en eerlijk. Daarbij heeft Stuff een heel eigen geluid: luchtig en gevat, maar absoluut met kennis van zaken.”

Met Stuff slaat Reshift een brug binnen het portfolio. “We zijn marktleider binnen tech, games en fotografie. Stuff verbindt al deze clusters onderling. Al onze bestaande merken, zoals Computer!Totaal, Computer Idee, Techpanel, PCM, Zoom.nl, Power Unlimited en Gamer.nl, spelen een actieve rol binnen de Nederlandse editie.” Stuff bestaat sinds 1997 en wordt uitgegeven in zo’n 15 landen. Daarmee is de publicatie internationaal een vaste waarde in de tech-industrie.

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.