SITE | Spreek je waardering uit met een kop koffie

Een kop koffie is iets dat je toch makkelijk weggeeft? Foto: Elkedagvakantie.nl

Er zijn duizenden mensen die vrijwel dagelijks bezig zijn met hun website en waar bezoekers dan weer plezier aan beleven. Het aantal clicks is echter te gering om een aardige advertentie-inkomsten (via Google) op te leveren, zodat ze zoeken naar een andere manier om toch uit de onkosten te komen die ze maken om hun bezoek leuke artikelen voor te schakelen.

Daar komt het nut en succes van Buy me a coffee om de hoek kijken. De site maakt het mogelijk om met een laag bedrag (3 euro) je waardering te laten blijken voor een site die je regelmatig bezoekt. Indien je dat wilt – en zo enthousiast bent! – kun je dat omzetten naar een maandelijkse donatie.

Er zijn inmiddels verschillende YouTubers, die op deze manier een aardige bron van inkomsten weten te genereren. Het is in feite een nieuwe en laagdrempelige manier om je ergens op te abonneren. Het is namelijk ook mogelijk om exclusief materiaal (een e-book of een bijzondere video) via een link van Buy me a coffee aan te reiken na betaling via die site. De YouTubers krijgen hun geld via een speciale link die ze in dezelfde site kunnen generen. Idee voor jouw site? En als je tevreden bent over het werk van Internet100 en Elkedagvakantie, dan kun je op onderstaande link klikken. Dan zeggen wij vast: Dankjewel!

Koop koffie voor meKoop koffie voor me

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.