WERK – Presenteren kun je leren, maar een beetje hulp is nooit weg

De Logitech presenter. Foto: PR

Logitech komt met de nieuwe Logitech® R500 Laser Presentation Remote, een afstandsbediening voor betere presentaties waar dan ook. De remote stelt je in staat boeiend en overtuigend content uit te lichten en te vergroten om zo beter jouw punt te kunnen maken.

  • Zet de markering vast: Verplaats de markering op het scherm soepel naar de gewenste plaats en laat deze gewoon daar rusten terwijl je spreekt.
  • Meer voorkeuren met timers: Stel de timer in op basis van jouw presentatie behoeften.
  • Ontvang trillingsmeldingen met korte tijdsintervallen of, als je een lezing geeft, kun je een trillingsmelding instellen op een specifiek tijdstip. Zo praat je nooit langer dan nodig

Met de Spotlight software updates en de lancering van de R500 Laser Presentation Remote, ondersteunt Logitech zijn visie om mensen te helpen betere – en meer zelfverzekerde – presentatoren te worden door hen tools te geven die ervoor zorgen dat ze nog professioneler overkomen voor hun publiek.

Afstand 30 meter

De nieuwe Logitech R500 Laser Presentation Remote is ideaal voor ‘fysieke’ presentaties met een projectiescherm, flip-overs of 3D-modellen. Hiermee kun je presentaties geven tot op een afstand van 30 meter, of je nu in een kleine of grote vergaderruimte bent, en je kunt een rode laserpointer gebruiken.

De R500 maakt via een USB-ontvanger of de Bluetooth Low Energy-technologie verbinding met jouw computer en is compatibel met Windows, Mac OS, iOS en Android. Dankzij het design past het volgens de fabrikant perfect in de palm van je hand. Het zachte, rubberen oppervlak en de knoppen met textuur bieden een comfortabele en veilige grip voor elk formaat hand.

En de prijs?

De Logitech Presentation App update voor Spotlight is beschikbaar als gratis download. De R500 is naar verwachting beschikbaar vanaf juni 2018 op Logitech.com en retailbreed voor een adviesprijs van €49,99.

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.