Nest komt met slimme deurbel in 2018

Zo gaat de Hello-deurbel er uitzien. Foto: PR


Nest stapt in markt voor huisbeveiliging met eerste beveiligingssysteem dat het bewoners makkelijk en indringers moeilijk maakt. Nest introduceert zes nieuwe producten en verdubbelt daarmee zijn hardwareportfolio voor de tweede keer in één jaar.

Het Nest Secure-alarmsysteem is een huisbeveiligingssysteem dat het indringers moeilijk en bewoners makkelijk maakt. Deze producten zitten in het Nest Secure-startpakket:
Nest Guard: Dit is de basis van het beveiligingssysteem met het alarm, het toetsenblok, een bewegingssensor én een vriendelijke stem.
Nest Detect: Deze sensor detecteert zowel gewone bewegingen als open/dicht-bewegingen in één compact product dat op batterijen werkt. Plaats hem op een raam en hij weet wanneer het opengaat. Installeer hem op een muur en hij detecteert beweging in de kamer. Bevestig hem aan een deur en hij kan het allebei.
Nest Tag: Dit handige apparaatje kun je aan een sleutelhanger vastmaken, zodat je het Nest Secure-systeem zonder toegangscode kunt in- en uitschakelen. Je kunt Nest Tags aan gezinsleden en vertrouwde personen geven die regelmatig in huis komen, zoals bijvoorbeeld de hondenuitlater.
Nest Hello-videodeurbel: Dit is de nieuwe videodeurbel van Nest, die de beveiliging en intelligentie van de Nest Cam combineert met het gemak van een deurbel.
Nest Cam IQ outdoor beveiligingscamera: Deze camera is speciaal ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. Hij beschermt huizen met zijn hoogwaardige videobeelden en intelligente functies, en is

De Nest Guard heeft een back-upbatterij en een optionele mobiele back-upservice, zodat hij het huis ook blijft bewaken als de wifi-verbinding is uitgevallen of er een stroomstoring is.

Nest Hello-videodeurbel

Nest levert intelligente en krachtige camera’s. Maar er is één belangrijk deel van het huis dat de Nest Cams nog niet volledig beveiligen: de voordeur. De plek waar mensen naar binnen en buiten gaan. Waar de actie is. En waar inbrekers vaak als eerste controleren of er iemand thuis is.

Nest Hello kan een persoon detecteren en vervolgens een melding en een momentopname sturen, ook als diegene niet op de bel drukt. Nest Aware-abonnees kunnen een melding krijgen wanneer onbekende personen of verdachte activiteiten worden gedetecteerd, zoals mensen die praten of honden die blaffen.

Nest Hello-gebruikers kunnen via de functie ‘Praten en luisteren in HD’ vanaf elke locatie een gesprek voeren met gasten en onbekenden die voor de deur staan. De echo- en ruisonderdrukking zorgt ervoor dat beide partijen elkaar goed kunnen verstaan, zelfs als het lawaaierig is op straat. Dankzij een lijst met vooraf opgenomen antwoorden kunnen vragen van bezoekers met één tik in de app worden beantwoord.

Nu al in VS, volgend jaar Europa

Het Nest Secure-startpakket, dat bestaat uit de Nest Guard, twee Nest Detects en twee Nest Tags, heeft een aanbevolen verkoopprijs van $ 499. Klanten kunnen extra Nest Detects voor $ 59 en extra Nest Tags voor $ 25 per stuk kopen. Een Nest Secure-startpakket plus Nest Cam Outdoor is verkrijgbaar op nest.com en bij Best Buy voor $ 598 (dat is dus een korting van $ 100). Volgend jaar wordt Nest Secure in Europa en Canada geïntroduceerd.

De Nest Cam IQ outdoor is verkrijgbaar voor de aanbevolen verkoopprijs van € 379. Nest Hello is in de VS in het eerste kwartaal van 2018 verkrijgbaar en zal later in het jaar in Europa beschikbaar zijn.

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.