GADGET – Wat zou jij wel willen tracken?

De Acer tracker. Foto: PR

De Acer tracker. Foto: PR


Acer introduceert deze maand haar eerste tracking device en service, de Circo S, inclusief abonnement van 2 maanden. Deze slimme en draagbare locatie tracker, die in samenwerking met Transatel en Athentek ontwikkeld is, combineert de locatietechnologieën van GPS, WiFi en GPRS in één klein apparaat. De tracker is beschikbaar in Frankrijk, Spanje en Nederland. Gebruikers van de Circo S kunnen rustig achterover leunen, aangezien de tracker nauwkeurige, actuele updates over de positie van het apparaat rechtstreeks naar Android2 of iOS3 telefoons of tablets verzendt.

“We zijn er trots op te kunnen starten met het aanbieden van deze cloud-gebaseerde oplossing voor de Europese gemeenschap”, aldus Maverick Shih, directeur bij Acer BYOC. “Als onderdeel van onze BeingWare lijn is de Circo S een product dat jou herkent, jou van dienst is en met je meegroeit. In de tracker kunnen veiligheidszones ingesteld en gedefinieerd worden, zodat je ervan op de hoogte gesteld wordt wanneer jouw geliefden deze zones betreden of verlaten. In combinatie met sociale groepen die reeds in de applicatie zijn geïntegreerd, maken wij het gemakkelijker dan ooit om jouw geliefden te beschermen.”

Blijf veilig, blijf in contact
Ouders en eigenaars van huisdieren hoeven zich nooit meer af te vragen waar hun zoon, dochter of huisdier zich bevindt. De Circo S levert immers voortdurend locatie updates aan de eigenaar of aan zijn of haar vrienden/familieleden via de unieke sociale integratietools, waarmee meerdere mensen hetzelfde apparaat kunnen volgen. De Circo S hoeft slechts een keer in de drie dagen opgeladen te worden. Naast de lange batterijduur is het apparaat ook nog eens heel gemakkelijk mee te nemen. Met een gewicht van slechts 22 gram is het voor kinderen en huisdieren geen probleem om de tracker bij zich te dragen. Door het lichte gewicht zullen zij waarschijnlijk zelfs vergeten dat ze de tracker bij zich hebben.

De Circo S tracker werkt op prepaid basis. Na de eerste activering van de Circo S kan de gebruiker alle functies twee maanden1 lang in alle landen van de EU gratis gebruiken. Om het abonnement na 2 maanden te verlengen, is er een speciaal platform gecreëerd op https://acer-byoc.transatel.com

Prijzen en beschikbaarheid
De Circo S is nu online beschikbaar in Nederland, Frankrijk en Spanje vanaf € 99,- inclusief kosteloos gebruik van twee maanden. Klik hier voor meer informatie over de Circo S: http://home.cloud.acer.com/circos/

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.