Bescherm je nest met Nest (…een camera)

De Nest Cam.

De Nest Cam.
De Nest Cam.

Nest Labs, Inc. (www.nest.com/nl), architect van het doordachte huis, kondigt vandaag aan dat de Nest Cam Outdoor beveiligingscamera kan worden besteld. De Nest Cam is, sinds de lancering vorig jaar, een integraal onderdeel geworden van de huizen van Nest klanten. Velen van hen maken ook gebruik van de Nest Aware-service om de opgenomen videobeelden op te slaan. Nest Cam-gebruikers up-loaden per minuut wel enkele duizenden uren aan video. Momenteel gebruiken de meeste bezitters van een Nest Cam Indoor hun camera met name voor de beveiliging van hun huis en richt ongeveer 30% de camera naar buiten. Klanten hebben dan ook om een buitencamera gevraagd en de Nest Cam Outdoor is ontworpen om juist aan die vraag te voldoen.

De Nest Cam Outdoor combineert een eenvoudige installatie met permanente beveiliging binnen en buiten. Belangrijke functies en voordelen zijn:

Weerbestendig – Het weerbestendige ontwerp van de Nest Cam Outdoor maakt hem geschikt voor de zeer uiteenlopende temperaturen en omstandigheden waarmee een buitencamera geconfronteerd wordt.
Eenvoudig buiten te installeren – De installatie van de Nest Cam Outdoor verloopt snel en simpel. Sluit de adapter aan op de camera, steek de stekker in het stopcontact, hang de camera op en je bent klaar. Met een sterke magnetische basis kan hij op nog meer plaatsen veilig worden bevestigd voor het gewenste zicht.
Dag en nacht heldere live beelden – Dankzij de groothoekstand van 130° zie je het hele plaatje in kraakhelder Full HD (1080p). En als het donker is, verlicht Nachtzicht met acht krachtige infrarood-ledlampen alles in beeld. Met de Nest-app kun je de camera overal en altijd bedienen en live videobeelden bekijken.
Beveiligd streamen – Videobeelden worden naadloos gestreamd en opgeslagen met behulp van krachtige encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding).
Praten en luisteren – Staat er iemand voor de deur? Zeg iets om zijn aandacht te trekken. Of vertel de bezorger dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.

Nest Cam Outdoor kan in Nederland besteld worden via nest.com/nl, Coolblue, Bol.com, FonQ, Conrad, CentralPoint, MSH en BCC voor een adviesprijs van 199 euro. De camera ligt vanaf midden november in de schappen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.