APP – Treatwell wellness in een app

Treatwell in een app en online. Foto: PR

Treatwell in een app en online. Foto: PR

Treatwell, een Europees boekingsplatform voor beauty, hair en wellness, bestaat drie jaar. Inmiddels zijn er in Nederland en België zo’n 4.000 salons en spa’s aangesloten. De ambitie van het bedrijf is om dat aantal binnen enkele jaren tot 10.000 te laten stijgen. Treatwell zet daarbij onder andere in op het implementeren van nieuwe technologie en een uitbreiding van het aantal medewerkers.

Treatwell Nederland werd in 2015 overgenomen door beautyplatform Wahanda en is sindsdien actief in tien Europese landen. Er zijn inmiddels bijna 30.000 aangesloten salons en spa’s en 500.000 klantreviews. Na een rebranding in januari 2016 wordt wereldwijd de naam Treatwell gebruikt.

Integratie en samenwerking
Treatwell’s Country Manager Benelux Joos Valster: “De komende jaren breiden wij ons netwerk verder uit met salons en spa’s die voldoen aan de hoge standaarden die wij hanteren. Waar mogelijk integreren we bestaande softwaresystemen van nieuwe netwerkpartners met onze eigen systemen. Zo kunnen we ook complete ketens laten aansluiten bij ons platform”. Treatwell zet daarnaast in op – verdere – samenwerking met topretailers zoals Albert Heijn en Etos.

Inspiratieplatform
Volgens het recente Rabobank Cijfers & Trends 2016/2017 rapport gaat de Nederlandse consument weer wat vaker naar de kapper en besteedt meer geld aan behandelingen. “Er is nog sprake van een beperkte toename, maar de stijgende lijn is er”, zegt Valster. “Nu de economie aantrekt zal onder andere het kappersbezoek verder toenemen en bovendien gaan mensen meer besteden aan behandelingen en producten. Zoals ook in het Rabobank-rapport wordt benoemd zijn onder andere marketing en service doorslaggevend voor succesvol ondernemerschap. Wij willen met ons platform de komende jaren een nog grotere meerwaarde creëren voor de salon én consument. Naast het verbeteren van de bestaande zoek- en boekfunctie gaan wij meer emotie, inspiratie en beleving toevoegen. Dat betekent onder andere dat wij trends inzichtelijk maken en een Lookbook zullen uitrollen. Treatwell moet hét inspiratieplatform op het gebied van beauty worden”. Meer informatie: www.treatwell.nl

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.