Verrassend cadeau: bloemetje in een doos

Eens wat anders dan een bos bloemen. Foto: Blooms out of the box

Om een keer eens wat nieuws te geven is er nu een verrassend product op de markt: De BloomsBox is een milieuvriendelijk alternatief voor een bos bloemen. Het product is gemaakt van FSC-gecertificeerd Europees dennenhout, bamboepapier en 100% katoenen touwtjes. De binnenbekleding van gerecycled karton maakt de box waterdicht.

Blooms out of the Box biedt een duurzaam cadeauconcept met plantenpot, waterreservoir en verzendverpakking in één. De luchtzuiverende planten blijven lang groen en vereisen weinig onderhoud. Je ontvangt de planten liggend in de afgesloten BloomsBox. De verpakking wordt na ontvangst omgetoverd tot een plantenpot met waterreservoir. Eenmaal per maand bijvullen met één liter water is voldoende.

Blooms out of the Box is een CO2-neutrale social enterprise, die samenwerkt met kwekers met MPS-A en GAP keurmerk. Twee medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen bij de productie. De productielocatie in Utrecht is energieneutraal, en de carbon footprint wordt gecompenseerd door bomenaanplant.

De BloomsBox is verkrijgbaar vanaf €24,95 in diverse varianten met 2 of 3 planten en verschillende teksten op de box. Blooms out of the Box, opgericht door Simon Speelman en Erna Ebbinge, won de Promz Product-prijs voor Meest Duurzame Relatiegeschenk in 2021 en 2022, en een internationale sustainability award van PSI in 2023.

Meer informatie: www.bloomsoutofthebox.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.