SITE – Mannensite met biertips

Site Askmen

Site Askmen


Ziff Davis, het digitale mediabedrijf dat marktleider is op het gebied van technologie, gaming en lifestyle voor mannen, heeft een uitgebreide licentie-overeenkomst aangekondigd met Media Lizard BV voor de publicatie van AskMen Benelux, hiermee brengen ze ‘s werelds grootste lifestyle portal voor mannen naar het Nederlands sprekende publiek in België, Nederland en Luxemburg.

Media Lizard is een van de snelst groeiende publishers in de regio, met een publiek van 2 miljoen lezers per maand verdeeld over een aantal tech, mobile en entertainment merken. Het bedrijf publiceert al de Benelux-versie van IGN, ‘s werelds grootste website voor games, entertainment en fangemeenschappen, alsook de Benelux-editie van PCMag.com, de meest betrouwbare portal voor technologische reviews en gadgetnieuws. Beide merken vallen onder Ziff Davis.

Sinds de lancering in 1999 is AskMen een wereldwijde autoriteit op het gebied van mannenlifestyle en moedigt mannen aan met inspirerende editorials, waarmee AskMen mannen tools geeft voor: live better, know better en think better. De Benelux-editie is beschikbaar in het Nederlands en beschikt over een grote hoeveelheid content, afkomstig van zowel het wereldwijde AskMen netwerk van experts als van de eigen lokale redactie. De openingspagina van de site toont bij de start een artikel over bier, altijd goed als je mannen wilt lokken… http://nl.askmen.com

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.