SITE – Geef eens een avondje sport cadeau

Sportboxx maakt het mogelijk om kaartjes weg te geven.

Sportboxx maakt het mogelijk om kaartjes weg te geven.

SportBoxx.com is live: dit is een cadeau voor de sportliefhebber. Directeur Marcel Weenink zag een gat in de markt voor dit concept. Weenink: ‘We misten in Nederland en België een leuk cadeau op het gebied van sport. SportBoxx biedt meerdere sporten aan in cadeauvorm. Met een SportBoxx kopen de consumenten of bedrijven sport ticket(s) in een luxe cadeauverpakking.’

SportBoxx is verkrijgbaar in 57 verschillende uitvoeringen en in 11 populaire sporten: voetbal, boksen, golfen, paardensport, racen, tennis, beachtennis, padel, schaatsen, beachvolleybal en hockey. Een voetbalwedstrijd cadeau geven van FC Twente, Max Verstappen aanmoedigen op Spa-Francorchamps of een actieve hockey Pro Clinic volgen van Ellen Hoog? Er zijn veel mogelijkheden bij SportBoxx. Ook voor de zakelijke markt biedt SportBoxx mogelijkheden tot personalisatie met een eigen bedrijfsnaam en/of logo. SportBoxx is vanaf medio december te koop bij The Read Shop in Nederland, Dreamland en Lukoil in België en uiteraard online via sportboxx.com.

Betaald voetbal
De meeste SportBoxxen zijn verkrijgbaar in de categorie voetbal. Meer dan 40 Nederlandse en Belgische betaald voetbalclubs hebben zich al bij SportBoxx aangesloten. Momenteel wordt er gewerkt aan de introductie van het concept in Italië en de UK. Hierover volgt meer informatie in 2017. Het aanbod van de sportevenementen in Nederland en België is veelzijdig; Van Indoor Brabant, Ricoh Open, Formule 1, Gents Boksgala tot de TT Assen, en verschillende evenementen op het Circuit Park Zandvoort.

Clinics
Bij de SportBoxx Pro Clinics krijgen de deelnemers een clinic van topsporters zoals: (voormalig) hockey internationals Ellen Hoog en Robert van der Horst, oud tennisser Jacco Eltingh, topschaatsers Bob de Jong en Annamarie Thomas en nog vele anderen. Een SportBoxx Pro Clinic wordt met maximaal 12 deelnemers gehouden. Zo krijg je persoonlijk aandacht van je favoriete topsporter en een garantie op een sportieve dag.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.