Meer doen met Instagram

Instafall geeft overzicht van meerdere stromen tegelijkertijd.

Instafall geeft overzicht van meerdere stromen tegelijkertijd.


Instagram is een van de social media (overigens ook van Facebook, net als WhatsApp…) waarvoor een groeiende belangstelling bestaat. Leuk om op die manier de mooiste foto’s die je gemaakt hebt te delen met andere mensen. Ook een aangenaam tijdverdrijf om een paar keer per dag snel door je tijdlijn te scrollen en de creatieve uitingen van anderen een hartje te geven.

Niet op telefoon

Maar daarvoor moet je dan wel weer je telefoon pakken. Op het werk kan dat soms (onuitgesproken) irritatie geven. Handiger is het dan als je gewoon in een tabblad op je werkpc even kunt kijken wat anderen op Instagram doen. En zou het dan niet nog leuker zijn als je de foto’s over een bepaald onderwerp snel kunt volgen (dus bijvoorbeeld alle foto’s die iedereen heeft gemaakt van het concert waar je het afgelopen weekend geweest bent? Of uit je woonplaats?). Op dit moment stapt Instafall (tadaaa!) in beeld. Dat is een gratis applicatie waarmee je online op een overzichtelijke manier alles kunt volgen dat met Instagram te maken heeft.

Rustiger beeld

Door dat je tegelijkertijd naar meerdere stromen kijkt krijgt Instagram eigenlijk een andere en voor mij vooral rustigere dimensie. Je kunt er, bijvoorbeeld op je tablet, op een prettiger manier gebruik van maken. Dit is het adres van Instafall.

Add Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.