KINDEREN – Asieldieren helpen met stickers

Wie zoekt op Amici Cucciolotti krijgt een bonte verzameling van voornamelijk Italiaanse sites.

Wie zoekt op Amici Cucciolotti krijgt een bonte verzameling van voornamelijk Italiaanse sites.

Twijfelgevalletje: Moet je er over schrijven als een commerciële instelling een actie organiseert, die deels de omzet verhoogt en anderzijds kinderen stimuleert op een andere manier geld in te zamelen voor een goed doel? Oordeel zelf: Uitgevers Panini en Pizzardi Editore brengen in samenwerking met de Dierenbescherming het stickeralbum ‘Amici Cucciolotti Dierenvrienden’ naar Nederland. Daarmee doneren zij €20.000 voor de medische zorg van 625 dieren in de asielen van de Dierenbescherming in Nederland. Uitgeverij Pizzardi Editore doneerde de afgelopen tien jaar al meer dan € 3.000.000 aan de bescherming van dieren in Italië. Sinds deze week ligt het stickeralbum in de winkels en beschermen zij nu ook Nederlandse dieren.

Met het stickeralbum en bijbehorende stickercollectie willen de initiatiefnemers op een leuke en geschikte manier het belangrijke werk van de Dierenbescherming Nederland aan kinderen uitleggen. Door gebruik van grappige, makkelijk te begrijpen teksten , cartoons en illustraties hopen ze een grote hoeveelheid kennis en informatie rondom dieren en natuur over te brengen op de jeugd. Het album is gecontroleerd en getoetst door natuurkundigen en een kinderpsycholoog.

De ‘Amici Cucciolotti stickercollectie’ is te koop bij alle verkooppunten, waaronder: AKO, Albert Heijn, Bruna, CIGO, Coop, EMTÉ, Hoogvliet, Jumbo, PLUS, Poiesz, Primera, SPAR, The Read Shop. Verzamelaars kunnen een starterspakket van zes stickerzakjes en een verzamelalbum aanschaffen voor €3,95.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.