- Top Format Internet100-jingle -

Internet100 biedt in samenwerking met Europa's grootste jingle-producent Top Format in Haarlem een gratis jingle (bedje) aan voor lokale radio-stations, dj's, podcasters, internetradio-zenders en hobbyisten. Met de jingle krijgen radiomakers een gratis wekelijks of dagelijks item voor hun programma's (de nieuwe binnenkomers in de Internet100, tipparade-sites, oproep om eigen lokale sites in te sturen, etc.).

De teksten daarvoor zijn printbaar te vinden in het archief van Internet100. Internet100 is een flitsend kort programma-onderdeel van een minuut, dat zeker een groot deel van het luisterpubliek zal aanspreken.

Dankzij de kwaliteit van Top Format past de jingle ook perfect in elk radio-format. Veel plezier er mee! En als je de jingle in je programma gebruikt, laat het ons dan weten, dan komt een link naar je site of podcast hier op deze pagina te staan.

Internet100 is te beluisteren op:

GrooveLine FM (Best DanceableMusic), maandag t/m zaterdag tussen 8 en 12 uur in het programma 'Morning Grooves'
Radio Borghende - Borne, presentatie Edwin Westerhoff
Stappen met Koppendrayer (Het Radiospektakel), presentatie Pierre van der Stappen en Ad Koppendrayer (zaterdagmiddag op diverse radiostations)
GamesFM, aantal keer per week
Zwetsshow met Ton van de Brug dagelijks programma van 12 tot 13 uur
Radio247 (internet Radio)
CoastlineFM iRadio internet100, dwz de top10, is om het uur te beluisteren


Download jingle

(gebruik: "Doel opslaan als...")

Meer over Top Format.Internet100 wordt gehost door Vevida.